Gamma Labs is de ontwikkelaar van G-fuel. Dat is een natuurlijke energie drank. Het is een speciale formule welke is ontwikkeld met als doel om een 100% gezonde en natuurlijke energie drank te ontwikkelen ten opzichte van de energiedrankjes die boordevol suikers zitten.

Voor wie is het geschikt

G-fuel is zeer geschikt voor mensen die leven in een hectische en veeleisende maatschappij van tegenwoordig. Het drankje werd voor het eerst gebruikt door een eSport atleet. Hij was op zoek naar meer focus, onmiddellijke levering van energie en meer uithoudingsvermogen. Hij wilde dit alles hebben zonder de toxische chemicaliën die meestal te vinden zijn in de energiedrankjes die zo verslavend kunnen zijn.

Tegenwoordig zijn er tal van eSports atleten maar ook andere sporters en professionals die goed gebruik maken van G-fuel om zo goed als mogelijk te presteren.

Eindelijk is het de Gamma Labs gelukt om de juiste formule te vinden en konden ze de juiste energie drank produceren. Tot hun verbazing was het veel beter dan ze hadden verwacht. G-fuel kan beschouwd worden als een energie drank dat schoon is, bevat geen toegevoegde chemicaliën en is ook nog heel verfrissend. Het is een volledig transparant drankje want het enige dat je moet doen is het mengen met kraanwater.   

Verschillende verfrissende smaken                    

Je hebt een keuze uit twee verschillende soorten G-fuel energiedrankjes. Je kan kiezen voor de potten met 40 porties erin met cafeïne aan toegevoegd maar je kan ook kiezen voor de potjes met 30 porties erin waaraan geen cafeïne is toegevoegd en speciaal bedoeld zijn voor hydratering van je lichaam. In elke pot kan je een maatlepel vinden die je kan gebruiken om het perfecte G-fuel drankje te maken.

Je kan de G-fuel energie formula vinden in verschillende smaken. Denk daarbij aan G Fuel – Bubble Gum, Het nieuwste, verbluffende brouwsel dat uit de ultramoderne G FUEL-laboratorium afkomstig is. Je kan ook kiezen voor G Fuel – Sour Cherry, G Fuel – Rainbow Sherbet, G Fuel – Coffee French Vanilla en de G Fuel – Blue Ice. Je hebt ook keus uit de kleinere verpakkingen zoals de G Fuel – Sour Cherry Sachets.

De energiedrankjes bevatten de perfecte combinatie van verschillende vitamines zoals C + E + B12 + B6