Wanneer je dol bent op lekker cappuccino of lette macchiato en ook nog dol op alle andere lekkere andere warme drankjes die je graag in een café zou bestellen dan zit je helemaal goed met het kopen van de Dolce Gusto cups. Bij Nescafe hebben ze een uitgebreid assortiment aan Dolce Gusto cups verzameld zodat jij in de eigen omgeving van je huis kan genieten van een heerlijke kop koffie.

Verschillende koffievarianten

Je hebt Dolce Gusto cups met espresso maar je hebt ook Dolce Gusto cups met andere koffiesoorten erin. Er is daarom ook een verschil in hoeveelheid en smaak van de koffie. Daarom moet je ook goed in de gaten houden hoeveel Dolce Gusto cups in een verpakking zitten. Ook heb je Dolce Gusto cups die melk erin hebben. Op deze manier kan je op een optimale manier je koffie zetten. Je krijgt dan heerlijke laag licht schuimende melk op je koffie. Bepaalde soorten koffie hebben ook wat zoetigheid aan toegevoegd. Wanneer je deze koffie drinkt dan kan je genieten van koffie met een vanille of karamel smaak.

Dolce Gusto cups thee en chocolademelk

Stel dat er in je familie geen koffiedrinkers meer zijn dan alleen jij, dan kan je voor deze leden van je gezin Dolce Gusto cups aanschaffen voor thee of chocolademelk. De Dolce Gusto cups zijn absoluut voor de hele familie. Kies bijvoorbeeld de chocolademelk Dolce Gusto cups kiezen die iets wat zoeter is waar de kinderen absoluut dol op zijn. Maar je kan ook kiezen voor de chocolademelk Dolce Gusto cups die minder zoet zijn.  Die is dan bedoeld voor de mensen die houden van een heerlijk kopje chocolademelk met een intensere cacaosmaak. Voor de mensen die meer van thee houden kan je kiezen uit de Dolce Gusto cups thee varianten. Er zijn zeer heerlijke thee smaken te verkrijgen. Zeker weten dat je een smaak vindt die het best bij je past.

Zin in lekkere koffie kies dan bijvoorbeeld voor de Nescafé Espresso Milano. Een delicate maar elegante koffie die je laat denken aan Italië. Een heerlijke milde vorm van de Italiaanse espresso.