Peppa pig is het avontuurlijke biggetje wat bekend is geworden door de animatie serie van Nick Jr.  Deze big beleeft de leukste avonturen met al haar vriendjes en vriendinnetjes. Deze kinder animatie serie is niet alleen leuk en grappig, maar ook leerzaam. En aangezien je je kinderen natuurlijk niet 24/7 voor de tv wilt hebben hangen om naar de avonturen van Peppa Pig te kijken is er nu ook Peppa Pig Speelgoed.

Van de tv tot in de huiskamer

Met het speelgoed van Peppa Pig haal je de vriendelijke big in huis. Daarnaast is er een diversiteit aan mogelijkheden binnen het assortiment – die zowel voor jongens als voor meisjes uren van plezier kan geven. Denk aan een mooi poppenhuis of in dit geval biggenhuis of aan de superleuke auto van Peppa Pig of ga de lucht in met Air Peppa. Naast dit speelgoed zijn er ook verschillende knuffels en meer!

Leuk, maar ook leerzaam!

Peppa Pig is in de animatie serie ook zeer interactief en bevat ook leer elementen voor jouw kind. Dit komt ook terug binnen het speelgoed – omdat een deel van de selectie van het spoelgoed op het leer element is gericht. Je kunt denken aan een lach en leer laptop, puzzels en bijvoorbeeld tellen met Peppa.

Ontmoet Peppa Pig bij Coolshop!

Coolshop is een Deens bedrijf die is begonnen met de online verkoop van games en spellen en is snel uitgebreid met de verkoop van speelgoed en meer. Met over een miljoen aan tevreden klanten is Coolshop uitgegroeid tot DE webwinkel van Denemarken. Maar nu dus ook in Nederland. En Coolshop stelt je graag voor aan de wondere wereld van Peppa Pig en haar vrienden. Laat je kind leren op spelende wijs met het speelgoed van de vriendelijke big Peppa Pig.

Nieuwsgierig wat Coolshop te bieden heeft en benieuwd naar Peppa Pig? Kijk dan snel op Coolshop.nl